Om

Jeg har undervist siden 2012 og er internationalt certificeret med blandt andet en 200-timers uddannelse fra Hamsa Yoga Studio samt Tara Judelles 100 timers videreuddannelse på Bali.
Derudover har jeg en masse immersions, yogafestivaler yogarejser og workshops i bagagen – primært med rødder i Anusara, Embodied Flow og yin yoga.
Blandt mine mange lærere og inspirationskilder er: Soham Johansen, Simon Krohn, Nanna Wagner, Tara Judelle, Chris Chavez, Anja Bergh, Emily Kuser, Satu Tuomela og Mari Nordstrøm.

Jeg er desuden uddannet journalist og har bl.a. arbejdet som politisk journalist på Christiansborg og som presserådgiver for Poul Nyrup Rasmussen i Bruxelles. I dag underviser jeg ved siden af yogaen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Kontakt: ida @ idayoga.dk eller find mig på Facebook.

IMG_7885

 

 

 

2 thoughts on “Om

 1. Hej Ida
  Jeg vil gerne tage en uddannelse som yoga lærer/instruktør. Jeg har ikke dyrket yoga i 10 år men har tidligere dyrket yoga i 6 år hos en privat i Århus.
  Mit spørgsmål til dig er; hvor synes du personligt de tilbyder den bedste uddannelse. Jeg er specielt lun på bikram/hot yoga men det er ikke et must! Jeg er interesseret i at modtage kompetent og velanset undervisning.
  – Glæder mig til at få yoga ind i hverdagen igen.
  Har det været svært at få arbejde som yoga lærer?
  Venlig hilsen Anna churchill

Leave a Reply

Your email address will not be published.