Tilbage til skolebænken

Til yogalæreruddannelsen i Hamsa er der en ret lang liste over bøger, vi skal læse. De første er kommet fra Amazon, og jeg glæder mig virkelig til at dykke ned i dem. Siden jeg blev færdiguddannet som journalist i 2006, har jeg ikke på den måde studeret et bestemt emne, og jeg har virkelig savnet fordybelsen. Og forskellen fra dengang på Journalisthøjskolen og nu er, at alt ved yogauddannelsen er drevet af ren lyst og passion – ingen pligtlæsning her!

For mig er det desuden vigtigt, at jeg kender yogaens fundament for at kunne give den videre til andre i den form, jeg nu ender med at dedikere mig fuldt ud til. Uanset om det bliver en moderne eller traditionel stilart, vil jeg kende oprindelsen for at have noget at bygge videre på. For mig er yoga meget mere end de fysiske stillinger, og det er netop alt det, bøgerne handler om.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.