Undervisning (og fest)

14. juni 2012:
En del venner har spurgt, om de kan prøve at komme til yoga hos mig. Først efter sommerferien vil jeg muligvis forsøge at finde et sted at undervise fast – i øjeblikket vikarierer jeg i Fitness World og i Nørrebro Fysioterapi.

FW: Lørdag morgen den 16. kl 8:45 på Ellebjergvej har jeg en hathatime. Jeg glæder mig meget, men skal også lige vænne mig til tanken om nogle gange at prioritere helt anderledes, end jeg plejer… for hvad gør jeg, når jeg er inviteret til fed fest fredag aften og har et tidligt yogahold dagen efter? Et stort dilemma for sådan en som mig, som både elsker fest og morgenyoga. Men denne weekend faldet valget altså på det sidste! Sådan bliver det også under Hamsauddannelsen, der ligger i moduler hen over hele weekender, hvor der næppe bliver plads til fest. I hvert fald ikke den slags med alkohol til den lyse morgen, som jeg ellers er ret begejstret for…
(Jeg har også nogle søndagshathatimer på Gasværksvej i august.)

Nørrebro Fysioterapi: Tirsdag den 26. juni, den 31. juli samt hele august. Et super hyggeligt sted med få folk på holdene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.