Første skoledag

Sommerfugle i maven, nervøsitet, nysgerrighed. Jeg har det nogenlunde ligesom den augustdag i 1985, hvor jeg første gang skulle møde op i 0.C på Jellebakkeskolen:

Måske mit første forsøg på anjali mudra?

Og næsten første vrksasana?

Første skoledag på min yogalæreruddannelse er nemlig om kun halvanden uge.

Jeg er vildt spændt på at møde de andre elever, som jeg skal bruge så mange timer (minimum 200, som en RYT-200 kræver) med det kommende år. Selv om jeg allerede har taget en yogainstruktøruddannelse og underviser både i Fitness World og p.t. Nørrebro Fysioterapi, tropper jeg op helt grøn og nulstillet – med beginner’s mind.
Og med en stærk følelse af, at det her er et af de vigtigste – og potentielt livsforandrende – valg, jeg har truffet i hele mit liv…

2 thoughts on “Første skoledag

  1. Haha, fedt billede. Er du fra jellebakkeskolen i århus? Det er jo lige ved mit hood i Risskov. Jeg er så misundelig på at du skal tage en TTC nu. Hold os opdaterede om hvad du tænker om det hele undervejs, ikke,? Det kunne være sjovt at læse 🙂 Og tak for sidst!

  2. Jep, Jellebakkeskolen i Vejlby! Dejligt hood! Eller “danger cone”, som nogen havde skrevet med graffiti tæt ved skolen… Med c, ja:)
    Apropos skrive – jeg lover at skrive løs under hele uddannelsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.