Tak…

Jeg har lige læst alle jeres kommentarer igen, både til mit indlæg om kød, til “lille bid af paradis” og “en dag ad gangen“, og jeg er simpelthen så glad og rørt. Som jeg også skrev i mit allerførste indlæg, har jeg overvejet, hvad meningen egentlig var med at lave en blog om mit liv med yoga – der findes jo så mange yogablogs i forvejen, og kan jeg overhovedet bidrage med noget, som andre vil kunne få noget ud af at læse, eller er det et bare narcissistisk navlepillerprojekt, som jeg burde holde for mig selv..!? Tænkte jeg.
Men nu er jeg efterhånden overbevist om, at det giver mening, og jeg er helt overvældet over, hvor mange der rent faktisk læser med (sådan noget kan man åbenbart se i en statistik). Derfor har jeg tænkt mig at fortsætte, og jeg vil forsøge at være så ærlig, åben og autentisk som muligt (også selv om det kan føles lidt skræmmende…)
Tak for jer!

I går fik jeg i øvrigt et meget fysisk bevis på, at yoga er kommet til at fylde rigtig meget – også i min kalender. Jeg skulle nemlig lige blære mig over for et par børn og klatre hurtigt op ad en klatrevæg, og i farten kom jeg til at banke min tommelfinger hårdt ind i et eller andet. Nu er den hævet, og lægen har pakket den ind med beskeden om, at den er forstuvet i inderste led, og at jeg ikke må støtte på den foreløbig. Det betyder, at jeg må droppe flere af weekendens arrangementer – bl.a. pop-up event lørdag og noget yoga for yogalærere søndag, som jeg ellers havde glædet mig meget til.
Så til jer der kommer til mine timer søndag, mandag og tirsdag – jeg kommer nok til at snakke og instruere mere og vise mindre selv…
Og til mig selv: Måske er det et tegn på, at jeg bør skrue lidt ned for tempoet og lidt op for tålmodigheden. Og så ellers tage til Stella Polaris søndag efter at have undervist min hatha-time i stedet:)
Samt ingen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.