En lille gave

Nu har jeg fundet ud af, hvordan jeg lægger youtubevideoer ind på bloggen (ikke så svært;), og det første, jeg vil dele, er en hel anusaraklasse med Danmarks eneste (så vidt jeg ved) certificerede anusaralærer, Marie Lumholtz. Jeg har jo efterhånden nævnt anusara en del gange i bloggens korte levetid – nu er det på tide at show it, don’t tell it:

For mig fungerer hjemmepraksis med computeren faktisk ikke super godt, jeg bliver alt for let distraheret, men jeg har alligevel abonnement på den fantastiske side Yogaglo, hvor lærere som Sianna Sherman, Christina Sell, Tara Judelle, Elena Brower osv osv underviser foran kamera, så man derhjemme i sin stue kan få undervisning af nogle af de bedste og mest inspirerende lærere. Man kan vist også få 14 dages gratis prøveabonnement, hvor man kan boltre sig i de lækre timer i forskellige længder, med forskellige temaer og forskellige yogastilarter. Jeg er fan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.