Leg i luften

Oven på et lidt seriøst – og debatskabende – indlæg om kød kommer her et i den lettere ende:)

Jeg er med på frivilligholdet bag Copenhagen Yoga Festival, og som før nævnt arrangerer vi en række pop-up events rundt omkring i byen op til selve festivalen.
På lørdag den 4. august står den på akroyogaleg i mit hood klokken 16-18 – læs mere her. Det foregår på Skydebanen på Vesterbro, hvor man snedigt nok kan plante sine børn på den store, fine legeplads, mens man selv leger med de andre voksne på græsset.

Selv om jeg er med til at arrangere eventet, må jeg indrømme, at jeg endnu ikke er hoppet på akrovognen. Jeg har også kun prøvet det en enkelt gang, som var sjov, men jeg havde lidt svært ved at se, hvad akrobatikken havde med yoga at gøre. Men den opfattelse kan jo nå at ændre sig mange gange undervejs på min yogarejse – nu skal Nina og Boris i hvert fald prøves på lørdag!

I det hele taget er det en dejlig uge proppet med yoga – jeg har en del undervisningstimer i Fitness World og Nørrebro Fysioterapi og laver alt muligt andet yogarelateret. Det skud energi og glæde, jeg får af at undervise og få respons fra eleverne, gør det desuden langt mere overskueligt at starte op på mit “rigtige” job efter tre ugers fantastisk sommerferie, hvor min hjerne i dén grad har været sat på stand by, og hvor jeg har haft et yderst minimalt forbrug af alle de elektriske apparater, som jeg nu skal i kontakt med hver dag på kontoret. Tager lidt tid at komme mentalt op i gear…

Leave a Reply

Your email address will not be published.