Endnu en blog…

16. maj 2012:
Jeg har i noget tid tænkt på at lave en yogablog. Hvorfor, når der findes så mange i forvejen?

Fordi yoga bliver en større og større del af mit liv, og derfor har jeg lyst til at dele mine tanker og oplevelser med andre yogalovers. Og som journalist (har bl.a. arbejdet for Poul Nyrup i Bruxelles, og for Altinget og Kristeligt Dagblad på Christiansborg – og nu som journalist i Dansk Socialrådgiverforening) falder det mig ret naturligt at skrive løs, så det har jeg altså tænkt mig at gøre, også selv om der findes massevis af yogablogs i forvejen, og selv om jeg føler mig noget af en kliche (karriereorienteret-kvinde-går-ned-med-stress-og-ender-som-yogalærer).

Men jeg ved, at jeg har begivet mig ud på en livsrejse, og den vil jeg gerne dokumentere undervejs. Rejsen har indtil videre blandt andet ført mig til Indien (hvor bloggens topbillede også er taget):

I det sydlige Goa er der masser af fantastiske yogasteder, både med indiske og internationale undervisere.

Og forbi en yogainstruktøruddannelse med Mark Ray og Louise Justesen i Fitness World i foråret 2012:

Instruktøruddannelse giver adgang til at undervise i Fitness World-kæden – se mere på markray.dk

Mine “medstuderende” fra instruktøruddannelsen i hovedsstand, mig i pincha mayurasana.

 

 

 

One thought on “Endnu en blog…

  1. Pingback: Kunsten at vælge fra… | Ida Skytte

Leave a Reply

Your email address will not be published.