Forårsyoga ved Vesterhavet

Saltvandsduften i næseborene, vinden i håret, det endeløse hav, hoppe ud fra klitterne i bare tæer og trille rundt i sandet.
Jeg har altid knuselsket den jyske vestkyst. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at holde yogaworkshop i studiet Living Fully, der ligger ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

Workshoppen foregår den 5. april og en af del af en lille “Jyllandsturne”, jeg er på for tiden. Først en måned på Askov Højskole, hvor jeg underviser i journalistik (og naturligvis også laver yoga og meditation med eleverne), så videre til Ringkøbing og Living Fully, hvorefter jeg fortsætter til Skanderborg på kursus i MBSR mindfulness.
Hurra for at være vendt hjem til Jylland:)

Vil du med på workshoppen, kan du se mere her på Living Fullys hjemmeside.

IMG_0370

Vesterhavskærlighed

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.