Nysgerrig på ayurveda?

Her er en video fra Huffington Post om ayurveda med tips om morgenrutiner, fordøjelse, triphala, olier og andre spændende ting:

Du kan læse mere og finde hendes nyhedsbrev på hendes hjemmeside.

Det kan være svært at opstøve de forskellige urter og planter. Jeg plejer at købe mit ayurvedagrej på denne svenske hjemmeside.

Ind i mellem får vi i Danmark besøg af ayurvedalæger fra Indien, hvorfra det mange tusinde år gamle sundhedssystem jo stammer. Hold blandt andre øje med Dr. Sanjay Pisharodi, som kommer til landet i hvert fald en gang om året. Hos ham kan du gennem en personlig konsultation få et indblik i, hvad netop du og din krop vil kunne bruge ayurveda til. Jeg ændrede både morgenrutiner og kost efter mit første besøg hos ham og er virkelig taknemmelig for at have fået ayurvedaen ind i mit liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.