Begynd her!

Den bedste gave lå og ventede på mig i posten, da jeg for nylig kom hjem efter 1,5 måneds rejse i Indonesien. Min veninde Karen Pallisgaard har skrevet den her vidunderlige bog:

Fra Bali-sol til vinter-Mols - råhygge med Karens fantastiske bog om yoga og ayurveda. Især her i kulden er ayurveda yderst brugbart for sådan en som mig.

Fra Bali-sol til vinter-Mols – råhygge med Karens nye bog om yoga og ayurveda.

Jeg knuselsker den og vil klart anbefale den til alle – også selv om man ikke betragter sig selv som begynder. Blandt utallige grunde vil jeg anbefale at få fingre i bogen, fordi Karen udover yogaens verden giver et solidt indblik i den indiske lægevidenskab ayurveda, der sammen med yoga fylder meget i mit liv – især her i vinterkulden, brrr.
Jeg mangler (heldigvis) at læse et par kapitler, så nu vil jeg brygge mig en kop ayurvedisk te (bl.a. fennikelfrø, ingefær, kanel, gurkemeje, muskatnød), rulle mig ind i et uldtæppe, smække stængerne op og lade mig inspirere af Karens velskrevne ord, brugbare fif og lækre billeder.
Hvis du gør det samme, er du in for a treat, det lover jeg!

Du kan læse et uddrag af bogen her.
Og gå på opdagelse på hendes nye blog: www.begynderyogabloggen.dk

 

 

2 thoughts on “Begynd her!

 1. Hej Ida,

  Virkelig skøn blog, som jeg tit bliver inspireret af.

  Jeg kan se, at du har dyrket yoga i Goa. Kan du anbefale nogle yogaskoler/-klasser i Goa?

  Mange hilsner
  Laura Majbritt Chikalkar

  • Kære Laura, tak skal du have – dejligt at du læser med! Og dejligt, at du skal til Goa:)
   Jeg prøvede nogle forskellige yogasteder i Patnem og Palolem, men jeg fandt ærlig talt ikke et sted, som jeg selv ville rejse efter. Der er mange turister og dermed mange yogasteder, som popper op og lukker igen – hvor kvaliteten ikke nødvendigvis er særlig høj. Jeg fandt dog en dygtig, lokal lærer på et lille bjerg med udsigt over havet mellem de to nævnte områder i Goa, men jeg husker desværre ikke hans navn…beklager.
   Gå en tur på stranden, så falder du helt sikkert over en masse yogalærere… 🙂
   God tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.