Hjem til Bali

Det var, som om hele mit nervesystem og min krop faldt til ro, da jeg denne sommer for første gang satte mine fødder i byen Ubud på den indonesiske ø Bali. Samme følelse, som når jeg planter mine fødder i græsset hos forældre på Mols – en følelse af at være kommet hjem.
Nu rejser jeg tilbage til Bali, tilbage til yogamekkaet, til surf, til dykning, til et hjem langt væk.

Denne gang skal jeg studere med en af mine yndlingslærere Tara Judelle:

Jeg har tidligere skrevet om onlinestudiet Yogaglo, hvor man kan tage masser af fantastiske klasser med Tara Judelle og en masse andre verdensklasselærere:
Min aften med Sianna
En lille gave

iPhone-snaps fra min første tur til Bali:

IMG_8261 IMG_8288 IMG_8245 IMG_9050  IMG_8840 IMG_9363

IMG_9041 IMG_8985

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.