Masser af ny yoga til Aarhus

Mens København for længst har smidt de klassiske yoga-orange gevandter og i stedet svøbt sig i mere moderne yogaretninger, har Aarhus ikke haft så stort et yogaudbud. Indtil nu.
Nu åbner hele to studier nemlig på en gang. Hamsa udvider og åbner i Mejlgade, og The Yoga Collective åbner på Vesterbro Torv.

hamsatags

Hamsa, Mejlgade 50:
Det er min lærer Soham, der står bag det nye studie i Mejlgade. Guro Korterød Frantsen står for den daglige drift og skal selv undervise en masse – og også Soham er fast på programmet, så nu kan også aarhusianerne opleve Anusarayogaen, som jeg elsker så højt. Der vil også være både vinyasa og hatha. Jeg er så heldig at være tilknyttet som vikar og er på skemaet både i vinterferien og i uge 9. Kom endelig forbi, jeg er både super spændt (og lidt nervøs) for at skulle være med til at starte studiet op. Der skulle vist være et billigt introtilbud.

The Yoga Collective, Vesterbro Torv 1-3:
Bag det andet nye studie står Nadia Lunn og Britt Skov Madsen, som jeg kender fra min nytårsyogaferie. Begge er certificerede fra Sattva i København. Første yoga i studiet er en akro-workshop den 16.-17. februar med Line Bangsbo og Jeppe Skovgaard, som jeg har skrevet om her. Derefter kommer der blandt andet chandra, vinyasa og hatha flow på skemaet samt forskellige workshops. Det er i øvrigt også Britt og Nadia, der står bag den nye yogafestival i Aarhus, Yoga Days, som du kan læse om her.
Kæmpe tillykke med yogaen til dig, kære Aarhus!

Læs tidligere indlæg om yogaferien:
Min nye flamme
Det blev et yogaretreat
Champagne eller svedehytte

Leave a Reply

Your email address will not be published.