Fem lækre yogaevents i udlandet

Heldigvis er der masser af lækker yoga at mæske sig i her i Danmark. Men jeg elsker også at rejse ud i verden og lave yoga – her er nogle af de lækre ting i min kalender:

Yoganomaderne rykker til Tyrkiet:
I begyndelsen af maj rejser jeg med European Yogi Nomads til Istanbul. Konceptet er det samme, som da jeg var i Paris og skrev dette indlæg. Eventyr, nye venner og stjerneundervisere – blandt andre mine yndlings: Anja Bergh og Chris Chavez. Jeg glæder mig helt vildt meget til at alt den lækre yoga, til at møde alle de europæiske yoganomader, som jeg lærte at kende i Paris, igen og til at opleve Istanbul for første gang.

Yogagames i Sverige:
Tre dages event i Göteborg i slutningen af maj med et hav af yogaklasser og fantastiske undervisere. På mit program står blandt andre Jonathan Monks, Rusty Wells og Katy Appleton – jeg har fået dem alle  varmt anbefalet, men kender dem endnu ikke, så jeg er vildt nysgerrig. Jeg rejser derop med en flok kolleger fra Streetyoga og kan næsten ikke vente.

Mit første retreat – Sydfrankrig:
I uge 28 går en drøm i opfyldelse. Jeg er nemlig blevet hyret til at undervise på en yogaferie i Sydfrankrig, arrangeret af Mathias From fra Mindful Yoga. En hel uge med over 20 timers yoga og meditation i smuk natur – jeg føler mig virkelig taknemmelig over at have fået den chance! Du kan læse mere på www.yogaferier.dk

Gensyn med Ängsbacka:
Efter retreatet i Sydfrankrig tager jeg direkte tilbage til Sverige, hvor jeg skal på en uges yogafestival i den smukke, svenske natur. Vegansk økomad, farvede bedeflag i træerne, hippiefeeling og treehuggers. Jeg var der sidste år og var så begejstret, at jeg lovede mig selv, at jeg skal med hvert år – resten af mit liv. Lad os nu se, om det holder, men billetten til 2013 er i hvert fald købt.

Derudover skal jeg måske til Berlin og opleve skønne Elena Brower, som jeg “kender” fra mit yndlings online-yogastudie, Yogaglo. Men jeg håber, at hun også kommer til Danmark…

Kender du til andre spændende yogaevents, er du mere end velkommen til at tippe mig om dem – enten på min nye yogaprofil på Facebook.

Læs tidligere indlæg:

Om yoganomaderne, Anja Bergh og Chris Chavez:
Da min frygt blev til ren lykke i Paris
Jeg ønsker mig
– Yoga helt nede på jorden
– “A legendary glorious blaast”

Om Ängsbacka:
– Lille bid af paradis
– Kærlighed i skoven
– Farvel fordomme?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.