Farvel fordomme?!

Tidligt mandag morgen hopper jeg på en bus sammen med 31 andre – loaded med telte, soveposer, yogamåtter og masser af sommerfugle i maven.
En hel uge i en svensk skov omgivet af flere hundrede mennesker, der står op til yoga kl 5 om morgenen, mediterer, spiser vegetarmad og tror på, at det hele bidrager til verdensfreden – jeg er helt vildt spændt på, hvordan det bliver, og jeg har besluttet mig for at være så fordomsfri og åben som overhovedet muligt.

Mest af alt glæder jeg mig meget til at prøve nye yogaformer. Iyengar, Kundalini og Jivamukti for eksempel. Jeg er jo faldet pladask for Anusara, som jeg før har skrevet om, men måske er der noget, der tiltaler mig endnu mere derude i yogaverdenen. Det hele skal have en chance, også selv om det er meget spirituelt, og underviserne bærer turban og underlige navne!
Og så glæder jeg mig også vildt meget til at være sammen med skønne mennesker, lære nye at kende, bade i skovsøer, teste min fysik (flere timers yoga syv dage i træk bliver et godt pejlemærke for, hvor klar jeg egentlig er til min yogalæreruddannelse), være væk fra internet og telefon – så er der kun tilbage at krydse fingre for ok vejr og begrænset antal myg og knot… Og for at møde en:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.