Fem sekunder om fire måneder

Egentlig er jeg ikke tilhænger af at opsætte alt for konkrete mål for mig selv – strikse nytårsfortsæt om vægttab eller om at lægge laster på hylden eksempelvis. For mig er den slags ofte mere nedbrydende end opbyggende, for hvis jeg ikke overholder løftet til mig selv, risikerer jeg at ende med at dunke mig selv i hovedet med fiaskofølelse og dårlig samvittighed i stedet for at have fået noget positivt ud af det.
Nå, men nu har jeg så alligevel gjort det – sat et konkret mål: Fem sekunder i fri håndstand inden den 1. maj. Det er ikke grebet ud af den blå luft, men valgt sammen med en sej håndstandsmester, der også har givet mig delmål – så jeg tror virkelig på det! Fem sekunder er faktisk ret længe (prøv selv engang), men det er dog et realistisk og ikke overambitiøst mål, så nu skal jeg bare øve, øve, øve. Jeg har en masse effektive teknikker fra yoga og elsker også at bruge inspirationsvideoer, når jeg øver hjemme på stuegulvet. Som tidligere nævnt bruger jeg det virtuelle yogastudie Yogaglo rigtig meget, men der ligger også et hav af gode sager gratis på Youtube. For eksempel:

Fra min egen yogalærer:

Mere skulderarbejde (Anusaranørderi på japansk):

Meget pædagogisk:

Selv om målet nu er sat, vil jeg ikke dunke mig selv i hovedet, hvis jeg 1. maj stadig ikke står fem sekunder i fri håndstand. Det er nemlig formuleret ret løst inde i mit hoved – jeg vil FORSØGE at nå målet i stedet for, at jeg SKAL nå det. Spændende om det kommer til at slække på motivationen og kampgejsten – men mon ikke det bliver opvejet af, at jeg nu har delt det her på bloggen…

Læs tidligere indlæg om Yogaglo:
Min aften med Sianna

En lille gave

Leave a Reply

Your email address will not be published.