Det blev et yogaretreat

Jeg var virkelig i tvivl – skulle jeg vælge champagne eller svedehytte nytårsaften? For selv om yoga fylder meget i mit liv, er jeg også stadig enormt glad for fest og ballade, så jeg følte mig endnu en gang splittet mellem de to verdener.

Men jo mere jeg tænkte over det, jo mere gik det op for mig, at det faktisk ikke primært var nytårsfesten, jeg havde svært ved at vælge fra. Det var mere dagene mellem jul og nytår, som jeg gerne ville have her i København, fordi jeg så ville have masser af tid til at …. lave yoga, tage ud i naturen, være sammen med søde folk. Fester af der jo altid masser af, god tid i hverdagen til de andre ting – not so much.

Da det pludselig stod klart, sendte jeg straks min tilmelding til retreatet, for det er jo netop, hvad jeg får der. Ikke med mine tætteste venner dog – men formentlig med nogle spændende mennesker, som jeg kommer til at dele noget helt særligt med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.