Tid til nytårsstatus

Nytårstid er statustid, så jeg har kigget tilbage og lavet en liste over de indlæg, der har fået mest respons fra jer, der læser med. På mail, Facebook, i kommentarfeltet eller ude i virkeligheden.

1. Popmusik og to pytter på en yogamåtte
2. Da min frygt blev til ren lykke i Paris
3. Om yoga og kød

Fælles for netop de indlæg er, at der er noget på spil – at jeg som blogger giver noget af mig selv, som I læsere enten kan relatere til, eller som inspirerer eller måske endog provokerer.

Det er også der, hvor jeg ind i mellem kan tænke “shit, var det nu smart at dele med hele verden…” og føle mig blottet og sårbar bagefter. Men hvis ikke jeg kan skrive ind under huden mig selv en gang i mellem, vil jeg hellere lade helt være med at skrive.

Der skal dog være en balance. Så også fremover vil jeg mikse korte, letfordøjelige indlæg med de lidt længere, men mit overordnede formål med at blogge er at være åben, så indlæggene bliver personlige uden at blive alt for private. Om det lykkes er op til andre at vurdere.
Tak for alt jeres fine respons og for at I læser med – rigtig godt nytår!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.