Jeg ønsker mig…

Jeg har længe været modstander af ønskelister. Til stor frustration for venner og familie har jeg ofte afvist at lave sådan nogle, fordi jeg har set dem som en bestillingsseddel – og inderst inde drømt om, at folk ville finde på personlige gaver. Noget med tanke og mening bag.
Da jeg var barn, var det selvfølgelig anderledes. Dengang satte jeg ivrigt og forventningsfuldt en masse krydser i BR-reklamerne og ønskede mig brændende Lego, Star Wars og dinosaurer. Men senere fik jeg altså den idé, at jeg ikke ville hjælpe mine venner og familie med at finde på gaveidéer.

Da jeg var barn, kunne jeg ikke gøre andet end at håbe vildt og inderligt, at mine forældre gav mig det fra listen, som jeg ønskede mig allermest. Jeg kunne prøve at lokke, charme, tigge, men i sidste ende lå beslutningen ikke i mine hænder.
Det gør den til gengæld i dag. Derfor er det også kun mig selv, der kan stå i vejen for at få ønskerne opfyldt.

Nu er vi der så igen. Mine forældre har lige bedt mig om at komme med julegaveønsker. Men i år skal de nok få en liste – ikke mere selvoptaget modstand fra mig. Ja, jeg vil faktisk gå så vidt, at jeg også vil lave en (yogarelateret) liste til mig selv! Og den skal ikke kun gælde jul, men række ud i hele 2013 – og endnu længere måske. Noget er realistisk nu og her. Andet skal der arbejdes lidt mere på…

– En tur med European Yogi Nomads til Istanbul i maj.

– Håndstand i det fri. Jeg mangler faktisk kun at smide frygten for at falde bagover, for jeg kan godt.

– Yoga med min yndlings-Anja Bergh.

– At overskride min ultimative fysiske begrænsning og nå Hanumanasana (og i det hele taget tilegne mig nogle af Hanumans kvaliteter, men det er en anden og knap så konkret historie…:)

– Yogatur til Indien. Den sydlige del denne gang, mere ayurveda. Og en masse andre yogarejser rundt i verden. Bali, San Francisco og og og….

– Mod til at prøve at føre min store drøm ud i livet…

– Simon Krohns kommende bog om yogafilosofi.

– Nye bløde bukser fra Moshi Moshi.

– At jeg kan blive ved med at skrive indlæg, der inspirerer, pirrer, provokerer – eller på anden måde vækker noget i jer, kære læsere. Derfor er jeg virkelig taknemmelig for de mails og kommentarer, I skriver til mig. Keep ’em coming!

Leave a Reply

Your email address will not be published.