“A legendary glorious blaast”

Jeg har nogle virkelig lækre yogating i min kalender den kommende tid.

I weekenden kommer Chris Chavez, som jeg før har skrevet om, til København, og jeg glæder mig helt vildt meget – det bliver med garanti vanvittigt hårdt og super sjovt!.
Som en af mine yogavenner skrev til mig for nylig:
Enjoy the class with Chris, it will be a blaaaast, as he uses to say. No wait: it will be a legendary glorious blaaast.”

Her er han, Chris Chavez:

Næste lækre yogating i min kalender er min Yin-fordybelsesrejse, som jeg har skrevet om her. Jo koldere, mørkere og vådere vejret bliver, jo mere nyder jeg at komme i Sattva Yoga og skrue tempoet helt ned.

Og så er alle mine lørdage året ud også fyldt med lækre yogating – der underviser jeg nemlig i det skønne yogastudie Streetyoga på Blågårdsgade. Først relax, så flow. Kom endelig forbi, der er gratis introtimer og god stemning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.