Afhængighed

Den seneste uges tid har min krop været lidt mærkelig.
Som om den har skreget efter et eller andet. Den har fået masser af kage, lækker mad, vin og litervis af kaffe – og i ærlighedens navn: cigaretter – så det er ikke det, den har plaget om at få. Sådan som jeg ellers normalt har valgt at tolke følelsen af, at et eller andet mangler:)

Men jeg har fundet ud af, hvad det er. Min mor har nemlig været på besøg fra Jylland, og vi har lavet alt muligt hele tiden, så jeg har ikke fået lavet yoga eller løbet siden lørdag – næsten en hel uge. Og det er mine muskler og min hjerne slet, slet ikke tilfredse med. Så da jeg endelig i går var forbi Hamsa til en skøn time med Nanna, forsvandt lidt af craving’en. Musklerne blev tæsket igennem, og sindet faldt lidt til ro. Men ikke helt. Der skal åbenbart mere til for få rettet op end et enkelt fix. Det er fedt at mærke – jeg har aldrig dyrket regelmæssig sport (sad, but true), så det er først nu, at jeg oplever den afhængighed, som mange af mine venner og bekendte har talt om, og som jeg ikke helt har forstået.
Det er en afhængighed, som jeg bestemt ikke ønsker at slippe igen!

Den her afhængighed er jeg til gengæld knap så begejstret for, slurp:

Den årlige “Store-Kage-Dag” på mit nye arbejde. Vi får kage næsten hver eneste dag, og jeg har endnu ikke formået at modstå fristelserne… hjælp!

Leave a Reply

Your email address will not be published.