Min aften med Sianna – IRL

Danmark får ikke særlig tit besøg af de internationalt anerkendte yogalærere, men i sidste uge var en af de helt store, Sianna Sherman, i København.

Før det kendte jeg hende kun fra de mange timer i selskab med hende på skærmen, som jeg tidligere har skrevet om her (læs om det her). Så det var med tårnhøje forventninger, at jeg tirsdag aften cyklede mod Islands Brygge med yogamåtten over skulderen til en “åben masterclass”.

Men opskruede forventninger skaber jo som bekendt plads til skuffelser, og jeg må indrømme, at jeg var lidt skuffet, da jeg cyklede hjem mod Vesterbro efter de 2,5 timer, eventen varede. Det var en fin yogatime, ingen tvivl om det. Jeg blev bare aldrig rigtig grebet.

Vi lå på et iskoldt betongulv, og når vi så skulle sidde stille og chante mantraer rigtig mange gange undervejs – uden at de blev flettet sammen med de fysiske yogastillinger – blev jeg altså hægtet af.

Trods denne ene aftens skuffelse vil jeg dog alligevel vildt gerne opleve Sianna Sherman igen, og helst over et længere forløb. For jeg tror stadig på, at hun kan noget ud over det sædvanlige – så længe rammerne passer, og forventningerne (mine) ikke er urealistisk høje vel og mærke…

Næste yogalærerstjerne, jeg skal opleve her i København, er Chris Chavez, der gæster Hamsa Yoga Studio den 30. november til 2. december. Ham har jeg oplevet undervise sammen med Nanna Wagner Nielsen i Paris og kan varmt anbefale ham! Sjov, sej og vildt inspirerende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.