Min aften med Sianna

Som jeg tidligere har blogget om, elsker jeg yogastilarten Anusara, men er samtidig meget begejstret for at prøve nye yogaformer, -lærere og -studier af.
www.yogaglo.com får jeg det hele, og derfor vil jeg lige give tippet videre.

For kun 105 kroner om måneden – mindre end hvad en enkelt yogatime typisk koster her i Danmark – får man fri adgang til et slaraffenland af videoer med internationalt anerkendte yogalærere som Sianna Sherman, Tara Judelle, Christina Sell, Tiffany Cruikshank, Kathryn Budig og mange flere.

Der er – blandt meget andet – klassisk Vinyasa, hvidklædt Kundalini, Yin – og en hel masse dejlig Anusara. Der er særlige timer for eksempelvis skuldre, stress, energi, fødder – ja hvad som helst, man gerne vil have ekstra fokus på. Og så kan man selv bestemme, om man vil have korte sekvenser på for eksempel ti minutter med basics, eller om man vil have halvanden time på avanceret niveau.

Jeg bruger det en del hjemme på mit stuegulv, enten hvis jeg ikke orker at cykle hen i et studie, hvis jeg har lyst til at være sammen med en af stjerneunderviserne, eller hvis jeg skal have inspiration til en af mine egne undervisningstimer.

For mig er der også et par minusser ved Yogaglo. For det første bliver jeg ekstremt let distraheret, når jeg ikke har en lærer til at holde mig i ørerne. Sianna Sherman kan jeg jo bare sætte på pause, hvis jeg lige vil tjekke mail, sende en SMS eller lave en kop te midt i en solhilsen. Og det gør jeg. Lidt for ofte.

Eller som jeg gjorde den anden aften: “spolede” hen over de indledende øvelser for at komme hurtigt hen til min elskede Pincha Mayurasana… Ups. Der er jo en mening med den måde, lærerne sætter sekvenserne sammen!

En anden væsentlig ulempe er, at der jo ikke er nogen, der opdager, hvis man laver stillingerne forkert, og dermed risikerer man jo at komme til skade. Så for mig er Yogaglo et sublimt supplement og en fantastisk inspirationskilde, men det vil aldrig kunne erstatte timerne i studierne.

Min nye Jade yogamåtte, Pincha Mayurasana og Sianna Sherman – dejlig aften alene i min lejlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.