Fordelene ved faste yogaforløb

Jeg underviser i øjeblikket et ni-ugers forløb i hatha yoga, hvor gruppen af elever er den samme fra gang til gang. Altså noget helt andet end de klassiske drop-in-koncepter i yogastudierne. Begge dele har sine klare fordele.
Det at melde sig til et forløb, hvor man tropper op samme tidspunkt hver uge har det dog med at skræmme mange væk. Vi ønsker fleksibilitet og mulighed for at tage stilling på dagen, om yoga passer ind. Sådan har jeg det også selv.
Men når jeg alligevel er vildt begejstret for de faste forløb, bunder det i, at jeg – og rigtig mange andre (med tendens til vata-ubalance)- virkelig har gavn af rutiner, rytme, regelmæssighed. Desuden giver det mulighed for mig som underviser for at lære eleverne bedre at kende og dermed bedre kan støtte den enkeltes praksis, og det giver mulighed for at bygge ovenpå, så vi ikke altid skal starte helt fra bunden.
(Og som underviser giver det tryghed, fordi man ved, at man ikke møder ind til et åbent hold, hvor der blandt eleverne sidder en journalist fra Wall Street Journal, som ender med at bruge ens personlige historie fra en tematisering i en bog…. jep, det skete rent faktisk, da jeg underviste i Hamsa…)
Derfor er jeg utrolig glad for at kunne tilbyde to nye forløb i Bala Yoga Studio i Aarhus. Et hatha-forløb og et yin-forløb (klik på de markerede ord for at læse mere og for tilmelding.)

Efter disse forløb er planen, at Bala får drop-in-system. Det bliver også fedt:)