En yogalærerdrøm gik i opfyldelse

Da lyden af havet og vinden i træerne blandede sig med de magiske toner fra to helt særlige instrumenter, mens jeg i går underviste yoga, gik en af mine yogalærerdrømme i opfyldelse. Her er to små bidder klippet sammen:

Et par af mine egne aller stærkeste og rørende yogaoplevelser gennem tiden har været en sammensmeltning af blid yoga og meditativ, nærmest hypnotiserende livemusik. Begge dele har jeg skrevet om her på bloggen.
Så da jeg en dag for nylig gik tur i Botanisk Have i Aarhus og pludselig på lang afstand hørte tonerne fra en caisa (a la hangdrum), vandrede mine fødder nærmest af sig imod dem. I skyggen af et træ sad en mand og spillede. Helt roligt og meditativt.
Jeg tog mod til mig, gik hen og sludrede lidt med ham – og spurgte så, om han, Stig, havde lyst til at lave et samarbejde. Det havde han.
Og det tog vi så hul på i går til yoga ved stranden i Skæring, hvor jeg bor. Alt gik op i en højere enhed, tusind tak til alle jer, der var med – der kommer helt sikkert mere fra os! Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 3. august…
(Læs mere om yoga på stranden her.)

Her er nogle billeder:

 

6

Fællestræ

Fællestræ

2

 

5

3

 

Stig og hans magiske fløjte

Stig og hans native american fløjte