Kloge ord på en mandag

Der findes tonsvis af citater med mere eller mindre kloge ord – på tebreve, på Facebook, i yoga – overalt, og meget er jo bare banaliteter. Men alligevel kan ordene være stor inspiration for mig – for eksempel den her video (som i sin grundtanke minder mig om noget af det, jeg prøvede at sige i et af mine første indlæg).
Se videoen, læs skiltene – måske får du ligesom mig lyst til at forandre et eller andet i dit liv… måske bare en lille bitte ting denne mandag, der markerer starten på en ny uge.

2 thoughts on “Kloge ord på en mandag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>